4gamers.be

EA Motive heeft tweede studio, werkt aan nieuw IP

Door Jay, 04-06-2018 09:26

EA Motive heeft een tweede studio geopend. De hoofdstudio ligt in Montreal en de nieuwe studio is in Vancouver geopend. Wat we ervan mogen verwachten is niet bekend, maar interessant is dat er vacatures open staan voor Star Wars, Plants vs. Zombies en een nieuw IP.

EA Motive werd in 2015 opgericht door Jade Raymond, die van Ubisoft kwam waar ze producer was voor Assassin's Creed. EA Motive zou aan een ambitieuze, narratief gedreven Star Wars game werken, maar tot nu toe hebben we daar nog niet veel van gezien. Het helpt ook andere studio's van EA met hun games. In de zomer van 2017 werd BioWare Montreal opgeslokt door EA Motive.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.