4gamers.be

Lords of the Fallen 2 nog steeds in ontwikkeling, maar bij nieuwe studio

Door Jay, 04-06-2018 12:31, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-06-04-lords-of-the-fallen-2-new-developer-defiant-studios

Lords of the Fallen 2 zou normaal in 2017 verschijnen, maar dat is er duidelijk niet van gekomen en eigenlijk is het al een hele tijd stil rond de game. Verder zijn enkele kernfiguren rond de game inmiddels vertrokken bij CI Games, waardoor de toekomst van Lords of the Fallen 2 nogal onzeker was. CI Games heeft nu echter laten weten dat de game nog steeds in ontwikkeling is en dat het daarvoor samenwerkt met Defiant Studios, een relatief jonge studio in New York die werd opgericht door enkele topmensen van het New York-kantoor van Avalanche Studios (Just Cause).

Ook voor de eerste game werkte CI Games samen met een externe studio, zijnde Deck13, dat later ook The Surge maakte. Voor Lords of the Fallen 2 was men in gesprek met verschillende studio's, maar men besloot uiteindelijk in zee te gaan met Defiant Studios omwille van de mensen die er werken en hun visie op de game.

Lords of the Fallen verscheen eind 2014 en bracht een soort Westerse Dark Souls, maar dan iets meer arcade en, zo bleek jammer genoeg, iets minder diepgang, terwijl ook technische problemen de game geen goed deden. Desondanks was er een solide en interessante basis voor een vervolg, dat er dus nog steeds zit aan te komen.

Lords of the Fallen screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.