4gamers.be

Bungie gaat volgende game zelf uitgeven

Door Jay, 04-06-2018 13:43, bron: https://www.bungie.net/en/News/Article/46925

Bungie, dat in het verleden Halo games maakte en dat we intussen vooral kennen van Destiny, heeft laten weten dat het zijn volgende nieuwe game zelf zal uitgeven. Bungie zal dus zelf publisher zijn en dat dankzij een investering van 100 miljoen dollar door het Chinese NetEase. Dat geld wordt concreet gebruikt om binnen Bungie nieuwe teams op te richten voor het maken van de nieuwe game.

Voorheen was Bungie afhankelijk van andere uitgevers, zoals Microsoft en Activision, maar nu kan het dus meer zijn eigen ding doen, al zal NetEase ongetwijfeld ook wel iets te zeggen hebben. Destiny 2 blijft voorts gewoon verder ontwikkeld worden, los van de nieuwe game, al hangt dat natuurlijk ook wat van Activision af.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.