4gamers.be

Astro maakt Zelda headset voor Nintendo Switch

Door Jay, 04-06-2018 16:42

Astro heeft een A10 headset onthuld waarvoor men inspiratie is gaan halen bij The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De headset is speciaal voor de Nintendo Switch bedoeld en maakt gebruik van een "nieuw, discreet kabeltje" om voice chat mogelijk te maken. Men lijkt te suggereren dat dit dan rechtstreeks via de Switch kan, zonder gebruik te moeten maken van de mobile app.

De nieuwe headset is het resultaat van een samenwerking tussen Nintendo en Astro die in april al aangekondigd werd. Naast deze headset zullen nog meer producten volgen, zoals headsets gebaseerd op klassieke Mario en Zelda games. De headsets verschijnen pas tijdens de eindejaarsperiode, met een vermoedelijk prijskaartje van om en bij de 70 dollar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.