4gamers.be

Hitman 2 geteased en meteen ook gelekt

Door Jay, 05-06-2018 09:38

De verwachting is al een tijdje dat we tijdens of alleszins rond E3 meer te weten komen omtrent de toekomst van Hitman. Die verwachting wordt nu ondersteund door een officiƫle teaser, die hint naar een onthulling op 7 juni.

Verwacht werd dat het om de aankondiging van een tweede seizoen voor Hitman zou gaan, maar in plaats daarvan lijken we Hitman 2 te krijgen. Een logo voor Hitman 2 is namelijk gevonden op de servers van Warner Bros. Games, al is het logo inmiddels alweer verwijderd ook. Warner Bros. is in zee gegaan met IO Interactive voor het uitgeven van een Definitive Edition van Hitman, dus een verdere samenwerking tussen de twee is niet onlogisch.

Interessant is dat ook Warner Bros. Games al iets geteased heeft voor 7 juni. Dat leek om een racegame te gaan, maar misschien betreft ook dat gewoon een teaser voor Hitman 2. Een andere mogelijkheid is natuurlijk dat het een algemene livestream betreft waarin men meerdere games onthuld, waaronder dus Hitman 2.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.