4gamers.be

Blizzard bevestigt "nieuw, onaangekondigd Diablo project"

Door Jay, 06-06-2018 08:58, bron: https://careers.blizzard.com/en-us/openings/oNiH7fwD

De release van Diablo III ligt inmiddels alweer 6 jaar achter ons en hoewel we de afgelopen jaren ook nog enkele uitbreidingen voorgeschoteld kregen, zullen fans waarschijnlijk wel toe zijn aan iets nieuws. Voor hen is er mogelijk goed nieuws, want Blizzard heeft bevestigd dat het bezig is met een "nieuw, onaangekondigd Diablo project".

Die woorden werden gebruikt door Blizzard zelf in een vacature voor een dungeon artist. Op basis van eerdere vacatures werd al vermoed dat Blizzard aan een nieuwe Diablo game werkt, maar nu wordt dat dus ook min of meer bevestigd door Blizzard zelf. Wat het project precies inhoudt, valt natuurlijk nog af te wachten. De kans is reĆ«el dat het om Diablo IV gaat, maar voor hetzelfde geld werkt men natuurlijk aan een spin-off, nog een nieuwe uitbreiding of nog iets anders.

Diablo III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.