4gamers.be

Paradox Interactive koopt studio achter BattleTech

Door Jay, 06-06-2018 09:11

Paradox Interactive heeft aangekondigd dat het Harebrained Schemes, de studio achter BattleTech en Shadowrun Returns, overneemt. Met de overname is een bedrag van 7,5 miljoen dollar gemoeid, aangevuld met nog eens 25% van wat Harebrained Schemes in de komende 5 jaar aan inkomsten oplevert.

Paradox en Harebrained werkten eerder al samen voor het uitgeven van de nieuwste BattleTech game en die samenwerking mondt nu dus uit in een overname, waardoor Harebrained een interne studio van Paradox wordt. Harebrained zal wel nog zijn eigen management en creatieve teams hebben, terwijl Paradox zaken als de centjes, marketing, PR en distributie regelt.

Harebrained werd in 2011 opgericht door Mitch Gitelman en Jordan Weisman, de co-creator van het BattleTech en MechWarrior universum. Paradox en Harebrained zeggen een gezamenlijke visie te hebben voor de toekomst van narratief gedreven tactische games.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.