4gamers.be

Binnenkort onthulling van Halo Infinity?

Door Jay, 06-06-2018 09:21, bron: https://twitter.com/bdsams/status/1004025334117920769

E3 komt dichter en dichter en bij verschillende partijen branden ze waarschijnlijk een kaarsje extra in de hoop dat hun verrassingen niet lekken. Een van die verrassingen is misschien een nieuwe Halo game die mogelijk door het leven gaat als Halo Infinity.

Het gerucht werd de wereld ingestuurd door Brad Sams, een editor bij Thurott.com, waar ze in het verleden al eerder correcte informatie omtrent plannen van Microsoft hebben gedeeld. Ze hebben het wel niet altijd bij het rechte eind gehad, dus voorzichtigheid blijft geboden. Wat dat betreft helpt het ook niet echt dat Sams geen verdere info geeft, bijvoorbeeld omtrent zijn bron, maar al bij al lijkt hij er wel redelijk zeker van te zijn dat er een nieuwe Halo game zit aan te komen en dat die dus mogelijk tijdens E3 onthuld wordt.

Verder valt er niet veel meer te melden, al is het wel interessant dit gerucht in een iets groter geheel van geruchten te plaatsen. Zo zijn er geruchten dat de volgende grote Halo game in de reeks, wat dan Halo 6 zou zijn, pas tijdens E3 2019 aangekondigd zou worden, waardoor Halo Infinity eerder een spin-off of tussendoortje zou zijn. Of dat dan een traditionele Halo game wordt of een RTS-game of nog iets anders, valt nog af te wachten, maar interessant is dat Microsoft onlangs nog liet vallen dat het meer risico's moet durven nemen met zijn grote IP's. Mogelijk is dat ook de reden waarom er mogelijk drie nieuwe Gears of War games zitten aan te komen, mogelijk in verschillende genres, als we de geruchten mogen geloven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.