4gamers.be

Destiny 2: Forsaken onthuld, verschijnt 4 september

Door Jay, 06-06-2018 09:50

Bungie heeft Forsaken, een nieuwe uitbreiding voor Destiny 2, uit de doeken gedaan. Forsaken verschijnt op 4 september en brengt nieuwe story content, nieuwe locaties en een nieuwe mode genaamd Gambit met zich mee, naast nog andere nieuwigheden.

Story content

Wat de story content betreft keer je met Cayde-6 terug naar het Reef om daar ontsnapte gevangenen van de Prison of Elders op te jagen. De nieuwe story content zou grimmiger zijn dan eerdere story content en aanleunen bij de sfeer van een wraakverhaal van klassieke Western films. De meer duistere toon is bedoeld als antwoord op de kritiek dat Bungie vorig jaar iets te ver was gegaan met de Firefly content.

Nieuwe locaties

Naast The Tangled Shore, een nieuwe locatie in het Reef, kunnen spelers ook The Dreaming City verkennen. Dat is nog een tweede nieuwe locatie die bedoeld is voor end-game content, zoals een nieuwe raid. Het is de thuisbasis van de Awoken faction van de mensen.

Nieuwe mode

Forsaken brengt een nieuwe mode genaamd Gambit met zich mee. Dit is een soort Prison of Elders PvE/PvP mode waarin je als fireteam vijanden bestrijdt terwijl een ander fireteam hetzelfde doet. Er zijn interacties mogelijk met het vijandelijke team. Zo kan je hun vooruitgang stoppen of vertragen, of je kan hen rechtstreeks proberen uit te schakelen.

En verder ...

Forsaken brengt verder ook nog 9 nieuwe Supers om te verzamelen, waaronder een met Solar knives, een Rise of Iron-achtige tornadohamer en een Void teleportatie Warlock. Er wordt ook een nieuw wapentype geïntroduceerd, zijnde een pijl en boog.

Forsaken is los te koop of in de formule met een Annual Pass, die in de 12 maanden na release nog nieuwe challenges en wapens aan de game toevoegt. Om Forsaken te kunnen spelen heb je basisgame en beide Year 1 uitbreidingen nodig. Wie die zaken nog niet heeft, kan een speciale bundel kopen die meteen alles bevat, inclusief Forsaken.

 

Algemene verbeteringen

Los van Forsaken plant Bungie op basis van feedback nog heel wat verbeteringen door te voeren voor Destiny 2. Denk daarbij aan Collection screens, in-game Triumphs en Lore sections, weapon slot aanpassingen, meer vault space en een manier om meer dan één Shader tegelijk te verwijderen. Veel van deze zaken zaten al in de eerste game, maar waren in Destiny 2 plots niet meer van de partij.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.