4gamers.be

Fortnite duikt op in Nintendo Switch eShop

Door Jay, 06-06-2018 12:18, bron: https://twitter.com/SciresM/status/1004082911992147968/photo/1

De laatste tijd was al redelijk duidelijk geworden dat Fortnite naar de Nintendo Switch zou komen en inmiddels lijkt er helemaal geen twijfel meer mogelijk aangezien de game is gespot via de Nintendo Switch eShop, zij het onder de radar. Nintendo heeft namelijk een update doorgevoerd die een basis lijkt te leggen voor de effectieve lancering van Fortnite op de Switch, onder meer met de introcutie van een icoon voor de game. Hoewel gebruikers hier voorlopig nog niets van te zien krijgen, zijn de verwijzingen wel te zien in de code van de Switch. Het lijkt dus enkel nog wachten op een officiƫle aankondiging.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.