4gamers.be

Agony krijgt een Unrated versie

Door Jay, 07-06-2018 10:06, bron: https://steamcommunity.com/games/487720/announcements/detail/1648761723383113903

Ontwikkelaar Madmin Studio heeft aangekondigd dat het werkt aan Agony Unrated, een nieuwe versie van de game "met alles erop en eraan", in die zin dat Agony Unrated niet het slachtoffer zal zijn van censuur. Meer gorigheid dus, evenals meer naakt en seksueel expliciete content. Concreet gaat het om:

· Additional sounds in the game and the cutscenes.
· Additional erotic animations for characters in the backgrounds.
· High resolution textures and models – without any censorship.
· All the scenes that have been removed from the standard version of Agony.
· Agony Mode unlocked from the beginning.
· Additional content for Agony Mode (Setting – The Forest, Boss Fight – Baphomet).
· Succubus Mode unlocked from the beginning.
· Additional animations for Succubus Mode.

De nieuwe versie is mogelijk omdat Madmin Studio zelf als uitgever optreedt en alles dus zelf in handen heeft. Dit betekent vermoedelijk ook wel dat Agony Unrated enkel voor pc zal verschijnen. De nieuwe versie zou over zo'n 3 maanden moeten verschijnen en men wil die gratis uitdelen aan wie de huidige Steam-versie van Agony reeds heeft gekocht. Indien mogelijk gebeurt dat in de vorm van gratis DLC en anders in de vorm van een zo groot mogelijke korting, zijnde 99%. Men bespreekt momenteel de mogelijkheden met Valve.

Verder heeft Madmin Studio zich verontschuldigt voor de technische problemen waarmee Agony gelanceerd werd. Men werkt naar eigen zeggen hard aan patches en fixes om de game te verbeteren. Of dat ook iets zal uithalen is echter de vraag. Los van technische mankementen lijkt Agony namelijk ook een mager beestje te zijn qua game design, iets wat je niet zomaar oplost met een patch. Jammer, want qua character design zag de game er aanvankelijk veelbelovend uit.

Agony screenshot

Dank aan Enzime voor het melden!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.