4gamers.be

Derde patch voor pc-versie Chrono Trigger

Door Jay, 07-06-2018 13:08

Eerder dit jaar kwam Square Enix met een pc port van Chrono Trigger op de proppen, maar al snel kwam er heel wat kritiek op die nieuwe versie. De belabberde interface en problemen als stuttering en wazige graphics, die qua resolutie nochtans opgekrikt waren, zorgden voor een teleurstellend geheel. Square Enix beloofde echter beterschap en na een eerste en tweede update is nu ook een derde patch uitgebracht om de pc-versie op te smukken. Wat die derde patch inhoudt, lees je hieronder. Eind juni verschijnt nog een vierde patch.

  • Updates voor de gebruikersinterface: Naast de veranderingen die de vorige patch al leverde, zijn er nieuwe veranderingen doorgevoerd aan de gebruikersinterface. Dit om de spelervaring te verbeteren voor zowel spelers met een gamepad als met een muis-toetsenbord-combinatie. Deze veranderingen zijn te zien op de wereldkaart, in steden en kerkers, in winkelmenu's, tijdens time-warps en tijdens unieke scenario's, zoals de weergave van keuzemomenten in het verhaal en mini-games. In de opties of bij het starten van een nieuwe game kunnen spelers kiezen voor een gebruikersinterace die is afgestemd op besturing met een gamepad of muis-toetsenbord-combinatie.
     
  • Verbeteringen aan het gevechtsscherm: Er zijn verbeteringen doorgevoerd aan het gevechtsscherm, zoals de toegevoegde functie om met een druk op de knop tussen pagina’s in menu’s te wisselen, veranderingen aan de vensters met beschrijvingen, en meer.
     
  • Performance-updates: Er zijn wijzigingen doorgevoerd om de gameplay verder te verbeteren en te voorkomen dat de game in bepaalde gebieden vertraagt.
     
  • Er zijn aanvullende wijzigingen doorgevoerd om de moeilijkheid van sommige mini-games beter in balans te brengen en een aantal bugs op te lossen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.