4gamers.be

Avalanche Studios onthult nieuwe game Generation Zero

Door Jay, 07-06-2018 16:48

Avalanche Studios heeft Generation Zero voorgesteld. Dat is een compleet nieuw IP dat het helemaal zelf ontwikkelt en uitgeeft. De game verschijnt in 2019 voor pc, PS4 en Xbox One.

Generation Zero speelt zich af in een alternatieve versie van het Zweden van de jaren '80, waar vijandige machines het platteland veroveren. Aan jou om weerstand te bieden. Je kan in je eentje spelen, maar ook samenspelen met tot drie vrienden is mogelijk.

Qua gameplay belooft men een first-person shooter in een open wereld met tactische elementen, want die machines krijg je niet zomaar klein met een paar kogeltjes. Nadenken en samenwerken is dus de boodschap, en soms is het handig om de strijd te staken wanneer je die niet meteen kan winnen. Het voordeel is dat schade die je hebt toegebracht aan een bepaalde vijand ook effectief blijft, zelfs maanden later.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.