4gamers.be

Tennis World Tour krijgt nieuwe games in 2019 en 2021

Door Jay, 08-06-2018 11:33

Tennis World Tour is een game die je beter links laat liggen, getuige daarvan onze review. Dat de game niet om over naar huis te schrijven is, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de game enkele weken voor release slechts voor zo'n 20% afgewerkt was, hetgeen natuurlijk nooit goed kan aflopen. Bigben heeft echter grootse plannen voor de reeks.

Bigben bevestigde dat het in 2019 en 2021 nieuwe games in de reeks wil uitbrengen. De nieuwe game van 2021 zal de banen van het "nieuwe Roland-Garros", met de hoofdbaan, Court Philippe Chatrier, bevatten, maar "deze elementen" zouden ook al aanwezig zijn in een speciale Roland-Garros editie van Tennis World Tour die in 2019 al verschijnt. Wat dan precies de verschillen zijn tussen de game van 2019 en die van 2021 is niet meteen duidelijk op basis van het persbericht.

Tennis World Tour screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.