4gamers.be

Boobs on Island kan je wel nog gewoon kopen op Steam

Door Jay, 10-06-2018 00:01

Hoewel Valve het standpunt heeft ingenomen dat het in principe alles toelaat op Steam, heeft het deze week wel weer wat games verwijderd van het platform. Het ging om onder meer AIDS Simulator en ISIS Simulator. Valve maakt namelijk een uitzondering voor illegale games en games die "straight up trolling" zijn en dergelijke games passen volgens Valve in dat laatste rijtje.

De vraag is echter waar de lijn precies wordt getrokken en of Valve zelf wel weet waar het die lijn dan precies legt. Wanneer is een game immers "straight up trolling"? Hoe dan ook lijken er nog voldoende bedenkelijke games op Steam aanwezig te zijn. Zo is Boobs on Island in de schijnwerpers beland en dat niet alleen omwille van de naam. Ook bij de beschrijving, waarin gemeld wordt dat je het in de game op het Island of Lesbia mag opnemen tegen nazi-feministische hordes, kunnen vraagtekens geplaatst worden, en dan hebben we het nog niet over de visuals of de gameplay. Oh, en dan is er nog de ontwikkelaar: GaylesGames.

Boobs on Island is nog te koop voor 0,99 euro, maar of dat nog lang het geval zal blijven, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.