4gamers.be

Nieuwe Battle Royale hype: Totally Accurate Battlegrounds

Door Jay, 09-06-2018 00:01

Maak kennis met Totally Accurate Battlegrounds, een battle royale game die eerder deze week werd gelanceerd via Steam en die zich meteen in de aandacht wist te werken, hetgeen toch al redelijk mooi is in een tijd waarin elke dag wel een nieuwe battle royale game aangekondigd lijkt te worden.

Totally Accurate Battlegrounds was eigenlijk bedoeld als grap voor 1 april, maar gaandeweg begon men de parodie wat ernstiger te nemen en dus besloot men de ontwikkeling wat te rekken om er een min of meer deftig product van te maken. Dat heeft dus geleid tot de release eerder deze week en zoals gezegd wist de game meteen heel wat aandacht te trekken. De trailer maakt meteen duidelijk waarom: de game neemt zichzelf allerminst serieus en cartoony graphics en de klungelige physics zorgen wonderbaarlijk genoeg voor een leuk geheel. Dat de game in de eerste 100 uur na release gratis te downloaden is, draagt natuurlijk ook bij tot het succes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.