4gamers.be

Fallout 76 is supergrote online game die dit jaar nog verschijnt

Door Jay, 11-06-2018 07:03

Bethesda heeft tijdens zijn E3-persconferentie meer info gegeven omtrent wat Fallout 76 precies inhoudt. De game verschijnt wereldwijd op 14 november 2018, dit jaar dus nog, voor pc, PS4 en Xbox One en het een betreft een prequel op alle voorgaande games. Vault 76 is dan ook een van de eerste Vaults die weer werden geopend. De inwoners ervan waren uitverkoren om de wereld weer op te bouwen en dat is dan ook wat je te doen staat.

Fallout 76 is een online game die vier keer zo groot is als Fallout 4. Ondanks dat echter is de wereld veel gedetailleerder dan die van Fallout 4, dankzij enkele nieuwe technieken die men toepast. Ook worden 100% dedicated servers voorzien om de game optimaal te laten draaien en er wordt ook een bèta voorzien om alle online functionaliteit goed te kunnen testen voor de launch van de game.

In Fallout 76 is het dus de bedoeling dat je een nieuwe wereld opbouwt en dat kan je als je wil geheel in je eentje doen. Je bouwt dan op jezelf en voert zelf missies uit, zonder dat je je bezighoudt met andere spelers. Je kan er echter ook voor kiezen om andere spelers op te zoeken, samenwerkingen aan te gaan of integendeel de boel te saboteren. Uiteindelijk beslis je zelf welke nieuwe wereld je wil creëren en welke rol andere spelers daarin hebben.

De wereld van Fallout 76 is zoals gezegd vier keer groter dan die van Fallout 4. De wereld van Fallout 76 is opgedeeld in 6 regio's, elk met hun eigen stijl en sfeer, eigen wezens, gevaren en meer.

Al bij al lijkt Fallout 76 een erg ambitieuze game te zijn van Bethesda. Interessant dus om te zien hoe dit concept zal uitdraaien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.