4gamers.be

Starfield officieel aangekondigd als nieuw IP van Bethesda

Door Jay, 11-06-2018 07:46

Bethesda heeft tijdens zijn E3-persconferentie onthuld waar het mee bezig is voor dit en volgend jaar, maar men wilde fans ook een blik iets verder in de toekomst gunnen. Als zodanig werd Starfield eindelijk officieel onthuld als nieuw IP dat Bethesda wil uitbouwen tot een nieuwe, ambitieuze franchise. Het is het eerste nieuwe IP van Bethesda in 25 jaar tijd.

Starfield is een "next-gen" sci-fi singleplayer game waar al geruchten over opdoken in aanloop naar E3 2017, maar een officiƫle aankondiging is er toen nooit van gekomen. Die is er nu wel, maar los van een teaser trailer hebben we nog niet veel omtrent de game te zien gekregen. Misschien niet onlogisch, aangezien de game blijkbaar nog wel een tijdje op zich zal laten wachten, getuige daarvan de vermelding van "next-gen" en de melding dat dit een game is voor "beyond" alle andere zaken die men al onthuld heeft, waarvan veel dingen in 2019 verschijnen.

Bethesda ging trouwens nog een stapje verder in de toekomst, want na Starfield, dat op zich dus nog een tijd op zich laat wachten, is het de beurt aan The Elder Scrolls VI, dat ook alvast officieel aangekondigd werd, zij het zonder meer informatie. Het lijkt echter aannemelijk dat (ook) die game pas voor de volgende generatie consoles zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.