4gamers.be

Assassin's Creed Odyssey laat zich uitgebreid bewonderen

Door Jay, 11-06-2018 23:40

Van Assassin's Creed Odyssey waren al heel wat zaken gelekt, maar een deftige trailer en uitgebreide gameplaybeelden blijven natuurlijk altijd welkom. Dat was dan ook de afsluiter van de E3-persconferentie van Ubisoft.

Hoewel duidelijk is dat men verder gaat op de basis van Assassin's Creed Origins, zijn er toch ook nieuwigheden te bespeuren in Assassin's Creed Odyssey. Los van de setting en dergelijke voorziet men ook nieuwe gameplayopties, niet in het minst wat keuzes en de impact daarvan betreft. Voor het eerst zullen spelers tijdens interacties met andere personages hun eigen antwoorden kunnen kiezen, hetgeen uiteindelijk ook een impact zal hebben op het verloop van de game. Hoe groot die impact is, zal wel nog moeten blijken. Spelers zullen aan het begin van de game ook voor het eerst kunnen kiezen of ze als mannelijk personage (Alexios) of vrouwelijk personage (Kassandra) aan de slag gaan.

Assassin's Creed Odyssey verschijnt op 5 oktober voor pc, PS4 en Xbox One. Ook werden verschillende figurines onthuld, van een standalone tot figurines die deel uitmaken van verschillende Collector's Editions.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.