4gamers.be

Plunderen als een echte piraat in Skull & Bones

Door Jay, 11-06-2018 23:35

Ubisoft heeft zijn piratengame Skull & Bones nog eens uitgebreid getoond. Naast een indrukwekkende CGI-trailer werd ook gameplay getoond, waarbij duidelijk werd gemaakt wat we van de game mogen verwachten.

Als piraat doe je natuurlijk niets liever dan rijk gevulde handelsschepen plunderen. Daarvoor trek je in de game naar de Indische Oceaan, want de Caraïbische Zee is inmiddels te gevaarlijk geworden voor piraten. Ook in de Indische Oceaan zijn er natuurlijk risico's, maar hier kan je tenminste nog wat je ding doen.

Als je informatie hebt over een doelwit kan je aan de slag gaan. In je uitvalsbasis kan je een crew samenstellen en je schip aanpassen en uitrusten specifiek voor de opdracht die je voor ogen hebt. Denk daarbij aan specifieke kanonnen voor specifieke situaties, terwijl ook andere elementen, zoals bijvoorbeeld het roer, kunnen aangepast worden. Je krijgt ook de hulp van een waarzegger die je unieke informatie geeft, bijvoorbeeld over het weer dat plots zal omslaan, waardoor je daar alvast op kan anticiperen.

Eens de voorbereidingen zijn getroffen, kan je aan het plunderavontuur beginnen. Je zoekt je slachtoffer op zee en kiest dan de benadering die je het beste lijkt. Uiteindelijk zal er in de meeste gevallen natuurlijk stevig geknald worden om het vijandelijke schip tot zinken te brengen om zo de buit te kunnen oppikken. Als je pech hebt trek je de aandacht van een schip van de overheid, dat doorgaans sterker uitgerust is, maar in dat geval kan je eventueel bevriende piraten optrommelen om je uit de nood te helpen, of dat denk je toch, want zij kunnen zich op hun beurt tegen jou keren.

Skull & Bones lijkt dé game te worden voor wie de zeegevechten van Assassin's Creed IV: Black Flag naar meer smaakten, maar helaas is het op de game wel nog wachten tot in 2019.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.