4gamers.be

Starlink brengt nieuw leven voor Toys-to-Life

Door Jay, 11-06-2018 23:37

Toys-to-Life games lijken hun beste tijd gehad te hebben, maar net op dat moment beslist Ubisoft om alsnog met een eigen Toys-to-Life game op de proppen te komen. Starlink laat je aan de slag gaan met speelgoed ruimteschepen, die je in-game kan inzetten om op avontuur te gaan en tegenstanders te bestrijden.

Starlink verschijnt op 16 oktober voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Voor die Switch-versie wordt exclusief Fox McCloud van Star Fox uitgenodigd.

Reacties

 • Monkey.D.Luffy

  En dit zal weer even hard floppen en een stille dood sterven als Disney Infinity en zijn voorgangers. Skylanders heeft stilletjes de boeken dicht gedaan en zelfs Lego Dimensions is al een tijdje op zijn laatste adem aan het draaien.
  Ubisoft maakt hier toch een grote inschattingsfout. De afzetmarkt is niet sterk genoeg om hier nog iets tastbaars van te maken, zeker als je ziet dat grote merken als Disney en LEGO hier al niets mee wisten te winnen...
  Activision heeft hier nog lang van kunnen profiteren maar zijn uiteindelijk ook gestopt

  Reactie aangepast door Monkey.D.Luffy om 2018-06-12 om 16:08

  • Geplaatst op 2018-06-12 om 16:06

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.