4gamers.be

Control is nieuwe game van Remedy Entertainment

Door Jay, 12-06-2018 04:50

Tijdens de E3-presentatie van Sony is Control uit de doeken gedaan. Dat is een compleet nieuwe game van Remedy Entertainment, bekend van Alan Wake en Quantum Break. De game heeft, afgaande op de trailer, ook wel wat weg van Quantum Break. 505 Games is uitgever van dienst en het spel zou in 2019 ergens moeten verschijnen voor pc, PS4 en Xbox One.

In Control kruip je in de huid van Jesse Faden, een jonge vrouw met een moeilijk verleden. Je wordt de nieuwe Director van het Bureau of Control, een instantie die de wereld beschermt tegen allerlei bovennatuurlijke vijanden, zoals de "Hiss", die het bestaan van de mensheid bedreigt.

Tijdens je avontuur ontdek je de geheime activiteiten van agenten van het Bureau, terwijl je de vreemde en zich vervormende gangen van The Oldest House, het hoofdkwartier van het Bureau, verkent. Je kan nieuwe krachten vrijspelen en je wapen upgraden om grotere en sterkere vijanden aan te pakken. Je moet puzzels oplossen en andere taken volbrengen om het geheim van het verleden van Jesse te ontrafelen en de waarheid te weten te komen achter het Bureau of Control. Maar bovenal moet je de Hiss zien te verslaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.