4gamers.be

Maker van Rick and Morty maakt geschifte game voor PS4 en PlayStation VR

Door Jay, 12-06-2018 05:10

Sony heeft Trover Saves the Universe voorgesteld voor PS4 en PlayStation VR. Het betreft een sci-fi action comedy adventure game gecreƫerd door Justin Roiland, een van de bedenkers van Rick and Morty. Hij verzorgt ook hun stemmen.

Trover Saves the Universe lijkt, net als Rick and Morty, heerlijk geschift. In het spel worden je honden ontvoerd door een snoodaard die ze in zijn oogkassen steekt om zo hun energie te absorberen en het universum te vernietigen. Om hen te redden werk je samen met Trover, een paars eye hole monster. Je moet power babies vinden en die in zijn oogholtes steken zodat hij hun energie kan absorberen en de kwaadaardige Glorkon kan opsporen. Op die manier kan je je honden, en het universum, redden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.