4gamers.be

Mew als extraatje bij Poké Ball Plus accessoire

Door Jay, 12-06-2018 19:11

Op 16 november verschijnen niet alleen Pokémon Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee!, maar ook het Poké Ball Plus accessoire is vanaf dan verkrijgbaar. Dat is een accessoire in de vorm van een Poké Ball die gebruikt kan worden in combinatie met de nieuwe games. Zo kan je de Poké Ball gebruiken om in de game Pokémon te vangen, maar je kan zo je favoriete Pokémon uit de game ook met je meenemen. Poké Ball Plus kan ook dienst doen als Pokémon GO Plus bij het spelen van Pokémon GO.

Nintendo heeft nu aangekondigd dat de legendarische Pokémon Mew als gratis extraatje wordt meegegeven voor wie een Poké Ball Plus aanschaft. Mew kan je dan meteen inzetten in de nieuwe Pokémon games, waarin Mew via "reguliere gameplay" overigens niet te verkrijgen is. Mew overzetten vanuit Pokémon GO is ook niet mogelijk, als je dat van plan was.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.