4gamers.be

Super Smash Bros. Ultimate uitgebreid gedemonstreerd

Door Jay, 12-06-2018 20:04

De E3-presentatie van Nintendo duurde zo'n 42 minuten en meer dan de helft daarvan, 25 minuten, werden gebruikt om de nieuwe Super Smash Bros. uitgebreid uit de doeken te doen. De game zal trouwens door het leven gaan als Super Smash Bros. Ultimate en op 7 december verschijnen.

De nieuwe game in de reeks is de grootste en meest ambitieuze tot nu toe, wat alles te maken heeft met de personages die van de partij zullen zijn. Men voorziet de game namelijk van alle personages die ooit in een Super Smash Bros. game zijn verschenen, dus ook speciale personages, zoals Cloud, Snake, Pac-Man, Mega-Man, Ryu en meer zijn weer allemaal van de partij. Ook de klassieke personages zijn natuurlijk weer aanwezig, maar daarnaast is er ook ruimte voor nieuwe vechtersbazen. Zo werd Ridley van Metroid geïntroduceerd, evenals Inkling en Daisy. Voor hen komen er ook nieuwe amiibo.

 

Verder werden stages besproken, evenals een hoop grote en soms minder grote veranderingen voor personages en de manier waarop de game gespeeld wordt. Bekijk vooral onderstaande video als je echt alles wil weten. Men kondigde trouwens ook aan dat GameCube controllers ondersteund worden en dat alle amiibo van eerdere games ook nu weer gebruikt zullen kunnen worden. Om gebruik te kunnen maken van GameCube controllers zal wel een nieuwe GameCube Adapter aangeschaft moeten worden voor zo'n 20 dollar. Een nieuwe GameCube controller wordt voor 30 dollar verkocht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.