4gamers.be

Telltale werkt met Netflix aan Stranger Things game

Door Jay, 14-06-2018 13:51

Van op E3 zijn geruchten naar buiten gekomen dat Telltale Games, bekend van onder meer The Walking Dead, werkt aan een Stranger Things game. Aanvankelijk werd gedacht dat de game in kwestie via Netflix zelf beschikbaar zou worden gesteld, maar dat is inmiddels officieel ontkend. Zowel Netflix als Telltale hebben officieel bevestigd dat ze aan een Stranger Things game werken, maar dan voor traditionele platformen, dus pc en consoles. Veel meer details zijn voorlopig nog niet bekend over de game.

Voorts is dit niet de enige samenwerking tussen Netflix en Telltale. Minecraft: Story Mode zal namelijk naar Netflix komen als een interactief avontuur. Het is niet de eerste keer dat Netflix een dergelijke interactieve ervaring krijgt. Eerder werden ook al Puss in Book: Trapped in an Epic Tale en Buddy Thunderstruck: The Maybe Pie gelanceerd via de streaming service. Het ging dan om choos-your-own-adventure verhalen voor jongere kijkers. Om keuzes te maken en de game dus te "spelen" wordt gebruik gemaakt van de afstandsbediening.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.