4gamers.be

Soulcalibur VI Collector's Editions: ene keer met, andere keer zonder Season Pass

Door Jay, 18-06-2018 00:09

Gamers wrijven zich dezer dagen in de ogen wanneer ze de verschillende speciale edities van Soulcalibur VI zien, en dan vooral het verschil tussen de Amerikaanse en Europese. De ene keer is er wel een Season Pass, de andere keer niet.

Om te beginnen is er de Amerikaanse Deluxe Edition. Dit is de goedkoopste speciale editie en kost 100 dollar. Daarvoor krijg je de game zelf, een steelbook, de soundtrack op disc en de Season Pass. De duurdere Collector's Edition van Noord-Amerika kost 150 dollar en bevat de game, een collector's box, een artbook, een steelbook, de soundtrack en een figruine. Meer zaken dan de Deluxe Edition dus, maar geen Season Pass.

De Europese Collector's Edition daarentegen bevat nagenoeg hetzelfde als de Amerikaanse, alleen is de soundtrack hier digitaal in plaats van op disc en is er geen artbook. De Europese versie bevat echter wel de Season Pass, die in de Amerikaanse versie dus ontbreekt in ruil voor een artbook.

Vooral Amerikaanse gamers vragen zich natuurlijk af waarom hun Collector's Edition niet ook gewoon de Season Pass bevat, maar of Bandai Namco daar ooit antwoord op zal geven, valt te betwijfelen.

Reacties

  • Captain Witwicky

    Ik geef wel liever voorrang aan een artbook dan aan een season pass, en ik heb ook liever de cd dan digitaal. Je eerste zin klopt, alleen trek ik ook mijn haren uit en sla ik het een en ander stuk in mijn huis als ik deze verschillen zie. Vergeet ook niet dat Bandai Namco op hun website nog een versie heeft met een zilveren statue ipv gekleurd. Hun gekende uitleg zal waarschijnlijk weer zijn dat het iets te maken heeft met regels en contracten, maar ik vind dat allemaal maar bull****. Ze hadden met DB Xenoverse 2 ook een verschil tussen EU en USA. Bij de USA zat een soundtrack en steelbook. Ik kan me echt niet inbeelden dat zulke dingen niet mogelijk zijn in EU. Dan heb ik eigenlijk liever dat er geen CEs worden gemaakt en iedereen gelijke producten krijgt.

    • Geplaatst op 2018-06-18 om 12:55

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.