4gamers.be

"Nieuwe Xbox console(s) in 2020"

Door Jay, 18-06-2018 00:05, bron: https://www.resetera.com/threads/brad-sams-microsofts-next-gen-console-will-arrive-in-2020.48524/

Journalist Brad Sams heeft onlangs van redelijk betrouwbare bronnen vernomen dat Xbox zijn volgende generatie de codenaam "Scarlett" heeft gegeven. Hij besloot daarop verder te graven en kreeg zo nog wat meer informatie losgepeuterd. Blijkbaar zouden we die volgende generatie al in 2020 mogen verwachten.

Wat voorts interessant is, is dat Microsoft de Scarlett generatie blijkbaar ziet als een familie van apparaten. Wat dit precies inhoudt, is echter niet bekend. Het zou kunnen dat men meerdere next-gen consoles lanceert met verschillende technische specificaties en daardoor ook verschillende prijskaartjes, of misschien gaat het om een console enerzijds en een ander apparaat anderzijds, zoals een VR-headset of handheld.

Verder is het ook nog de vraag of het om een compleet nieuwe generatie van Xbox consoles gaat, dan wel of het een verdere evolutie is van de huidige generatie, zoals de Xbox One X. Hoe dan ook wordt verwacht dat de nieuwe hardware minstens de nodige ondersteuning voorziet voor de game streaming service die Microsoft aan het uitbouwen is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.