4gamers.be

Hier kan je zien hoeveel je al hebt uitgegeven op Steam

Door Jay, 19-06-2018 13:19

Op Steam bestaat er blijkbaar een pagina waarop je kan zien hoeveel je al hebt uitgegeven op het platform. Het gaat daarbij wel enkel om rechtstreekse aankopen op Steam waarvoor je eigen geld gebruikt hebt. Vouchers en keys die je elders hebt gehaald en gewoon hebt ingegeven op Steam worden niet meegerekend. Verder is het een beetje onduidelijk wat precies het verschil is tussen TotalSpend, OldSpend en PWSpend. Niet 100% accuraat dus, maar desondanks wel leuk om een indicatie te krijgen van wat je op Steam minstens al hebt uitgegeven in al die jaren. Deel het resultaat gerust in de comments!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.