4gamers.be

PlayStation Now krijgt in september download feature

Door Jay, 20-06-2018 15:15, bron: kotaku

Vorige week dook plots een nieuwe optie op in het pauzemenu van PlayStation Now. De "Download Game" optie deed vermoeden dat een download feature voor PlayStation Now op komst was, maar bij Sony hebben ze daaromtrent nog niets officieel aangekondigd. Bij Kotaku echter hebben ze van een betrouwbare bron vernomen dat zo'n download feature er inderdaad zit aan te komen.

Concreet zou de downloadoptie in september worden gelanceerd voor PlayStation Now. Het wordt dan mogelijk om games van de streaming service te downloaden en zo offline te spelen. Het systeem werkt gelijkaardig als bij PlayStation Plus, dus de games zullen offline speelbaar blijven zolang je een actief PlayStation Now abonnement hebt. In eerste instantie zou de downloadoptie wel enkel gelden voor PS4-games.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.