4gamers.be

The Awesome Adventures of Captain Spirit komt een dagje vroeger

Door Jay, 22-06-2018 10:12

Tijdens E3 werd The Awesome Adventures of Captain Spirit uit de doeken gedaan als een gratis prequel hoofdstuk voor Life is Strange 2. De game zou normaal op 26 juni verschijnen, maar de release is nu een dagje vervroegd. Het spel zal voor pc, PS4 en Xbox One gratis te downloaden zijn op 25 juni en dat vanaf 18:00 onze tijd.

The Awesome Adventures of Captain Spirit vertelt ons het verhaal van Chris, een 10-jaar oude jongen die graag zijn verbeelding de vrije loop laat. Chris worstelt met de harde wereld en ontvlucht die samen met zijn alter ego Captain Spirit. Vanuit dat opzicht lijkt het dus weer om een game te gaan die inspeelt op de menselijke emoties.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.