4gamers.be

Red Dead Redemption II voor pc gespot

Door Jay, 22-06-2018 11:19, bron: https://www.vg247.com/2018/06/22/red-dead-redemption-2-pc-release-date/

Red Dead Redemption II is voorlopig enkel officieel bevestigd voor PS4 en Xbox One, maar de verwachting was eigenlijk dat de game ook naar pc zou komen. Daar is nu alvast een aanwijzing voor opgedoken. Bij VG247 hebben ze namelijk een LinkedIn-profiel gevonden van een ontwikkelaar die voor Rockstar werkt en die melding maakt van een pc-versie van Red Dead Redemption II. VG247 heeft de ontwikkelaar in kwestie geverifieerd en dus lijkt de info betrouwbaar.

Op zich is het geen verrassing dat Red Dead Redemption II naar pc komt en evenmin is het een verrassing dat die pc-versie officieel nog niet aangekondigd is. Dat lijkt namelijk een bewuste strategie te zijn van Rockstar. Bij GTA V werd eerst een versie voor PS3 en Xbox 360 aangekondigd, terwijl omtrent een pc-versie de lippen stijf op elkaar bleven. De game verkocht als zoete broodjes en daarna werd een verbeterde versie van de game aangekondigd voor pc, PS4 en Xbox One, waardoor heel wat mensen de game nog een tweede keer kochten. Mogelijk staat hier hetzelfde te gebeuren: eerst een release voor PS4 en Xbox One, gevolgd door een latere release op pc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.