4gamers.be

Vader en zoon op de vuist met Pokémon GO speler die hun gym afpakte

Door Jay, 24-06-2018 00:00, bron: https://kotaku.com/father-and-grown-son-arrested-after-pokemon-go-fight-1826979483

In een gehucht in de Amerikaanse staat Californië zijn een 71-jarige vader en zijn 31-jarige zoon aangehouden omdat ze een Pokémon GO-speler in elkaar hebben geklopt die volgens hen hun gym had gestolen. De speler zou ook een drankflesje naar hun auto hebben gegooid.

De twee spoorden de speler op en gooiden het drankflesje in zijn gezicht, waarna de vader hem op de grond hield terwijl de zoon zijn gezicht bewerkte. Het slachtoffer hield aan de vechtpartij verschillende verwondingen in het gezicht over, inclusief een ernstig oogletsel, en een gebroken vinger.

Hoe het met de vader en zijn zoon zal aflopen, valt nog af te wachten, maar een stevige aanklacht voor slagen en verwondingen zit er wel in. Duidelijk is alvast dat de drie waarschijnlijk geen vrienden in Pokémon GO zullen worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.