4gamers.be

Mac-versie van Metal Gear Rising niet meer speelbaar omwille van DRM

Door Jay, 25-06-2018 15:22, bron: https://www.vg247.com/2018/06/25/metal-gear-rising-drm-disables-games-mac-edition/

Metal Gear Rising: Revengeance is niet langer speelbaar op systemen met Mac OS X als besturingssysteem. Dat komt omwille van het feit dat ontwikkelaar Transgaming, die verantwoordelijk was voor de Mac-versie, inmiddels niet langer bestaat. De studio had een DRM-systeem in de Mac-versie gestopt waarvoor een constante online verbinding nodig was. Nu het bedrijf opgedoekt is, is er geen server meer voor het DRM-systeem om content mee te leggen, waardoor de game dus ook niet meer speelbaar is.

Bij Steam is inmiddels de melding van ondersteuning voor Mac OS X verwijderd, maar wie de Mac-versie legaal heeft aangekocht, kan er voorlopig dus niets meer mee aanvangen. Een patch lijkt er niet te komen, dus de enige optie lijkt te zijn om aan piraterij te doen.

Metal Gear Rising: Revengeance screenshot 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.