4gamers.be

De gigantische boezems van Omega Labyrinth Z komen toch niet naar het Westen, met dank aan Sony

Door Jay, 26-06-2018 09:35

Vorig jaar werd aangekondigd dat Omega Labyrinth Z een Westerse release zou krijgen voor PS4 en PS Vita. Nu echter is duidelijk geworden dat dat er toch niet van zal komen, met dank aan Sony. Sowieso waren er al wat problemen om een geschikte rating te verkrijgen, maar blijkbaar ziet ook Sony zelf liever geen Westerse release van de game en daar schikt uitgever PQube zich nu naar.

In een reactie laat PQube weten dat het ernaar streeft om Japanse content zoveel als mogelijk in zijn originele staat naar het Westerse publiek te brengen. In het geval van Omega Labyrinth Z werkte het daarvoor samen met verschillende ratingorganen, maar aangezien Sony zelf als platformhouder te kennen heeft gegeven dat het de game liever niet op de Westerse markt ziet, houdt het op voor PQube. Het moet naar eigen zeggen gehoor geven aan de wensen van Sony.

Omega Labyrinth Z weet vooral de aandacht te trekken omwille van de gigantische boezems die de personages hebben, iets wat ook integraal deel uitmaakt van de gameplay. Omega Labyrinth Z is namelijk een dungeon crawler met turn-based combat, en de kracht van je personages hangt af van hun cupmaat. Meisjes met een Z-cup kunnen zo een haast alles vernietigende aanval uitvoeren.

Hieronder kan je de aankondigingstrailer van de Westerse versie (die dus nooit zal verschijnen) bewonderen, maar voor alle veiligheid geven we wel een NSFW-waarschuwing mee.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.