4gamers.be

Cyberpunk 2077 zit nog in pre-alpha fase

Door Jay, 28-06-2018 09:48, bron: https://wccftech.com/cyberpunk-2077-e3-2018-demo/

Tijdens de afgelopen E3-beurs kregen we eindelijk nog eens iets te zien van Cyberpunk 2077, de nieuwe, ambitieuze sci-fi RPG van CD Projekt RED. Gameplay kreeg het grote publiek echter niet te zien, terwijl een deel van de pers achter gesloten deuren wel mocht genieten van een gameplay presentatie. Dit, samen met nog heel wat andere indicaties, deed al vermoeden dat de release van de game nog niet voor meteen zou zijn, en dat is nu nog maar eens duidelijk geworden tijdens een interview met Adam Kicinski, de CEO van CD Projekt RED.

Kicinski maakte tijdens het interview duidelijk dat Cyberpunk 2077 nog in een pre-alpha fase van ontwikkeling is en dat de demo die tijdens E3 getoond werd eigenlijk speciaal werd opgepoetst om toch al iets van de game te kunnen tonen aan mensen buiten de studio. De rest van de game zit met andere woorden nog lang niet zo ver in de ontwikkeling.

Het feit dat de ontwikkeling nog in een pre-alpha fase zit, betekent natuurlijk dat Cyberpunk 2077 mogelijk nog jaren op zich kan laten wachten. Daardoor wordt de kans ook steeds groter dat het uiteindelijk om een next-gen of op zijn minst cross-gen titel gaat.

Cyberpunk 2077 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.