4gamers.be

Super Seducer 2 op komst

Door Jay, 28-06-2018 10:26

Eerder dit jaar verscheen Super Seducer, een "game" die je wil leren om vrouwen te versieren, voor pc. De game zou normaal ook voor PS4 verschijnen, maar daar besliste Sony anders over. Nu is Super Seducer 2 aangekondigd voor een release in september.

Het concept blijft hetzelfde: je krijgt verschillende scenario's voorgeschoteld (stripclub, baas en secretaresse, dating app, one night stand, serieuze relatie, ...) en telkens word je geholpen om die situatie zo goed mogelijk aan te pakken, uiteraard met als doel het verleiden van de vrouw. Dat gebeurt aan de hand van filmpjes die de uitkomst van je keuzes tonen, terwijl ook deskundig commentaar wordt gegeven door Richard La Ruina, die naar eigen zeggen de beste versierder ter wereld is. Hij legt uit waarom bepaalde keuzes wel of niet de juiste keuze zijn.

Voorlopig zijn enkel screenshots beschikbaar van de nieuwe scenario's van Super Seducer 2, dus naast die screenshots hebben we onderaan ook nog even een trailer van de eerste game bijgevoegd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.