4gamers.be

Huisdieren voor Harry Potter: Hogwarts Mystery ... tegen een prijs

Door Jay, 28-06-2018 11:59

Harry Potter: Hogwarts Mystery, dat eerder dit jaar verscheen voor iOS en Android, is een goed voorbeeld van hoe het vooral niet moet, in die zin dat het een free-to-play is die tracht om via de kleinste dingen geld van spelers af te troggelen. Het ziet er ook niet meteen naar uit dat dat snel verandering in zal komen. De game heeft namelijk een nieuwigheidje gekregen: huisdieren, maar ook daar hangt een prijskaartje aan vast.

Spelers kunnen in totaal 4 huisdieren hebben, één van elke soort. Je kan kiezen uit een uil, rat, kat of pad. De kikker en de rat zijn het goedkoopste. Daarvoor moet je 160 gems neertellen en die gems op zich kosten natuurlijk geld, alleen is er geen optie om exact 160 gems te kopen. Je kan 130 gems kopen voor 4,99 euro en 275 gems heb je voor 9,99 euro. Het duurste huisdier is een uil, waarvoor 320 gems mag neertellen, oftewel meer dan 10 euro.

Natuurlijk kan je gems verzamelen door de game te spelen, maar dat is geheel in de lijn van dergelijke games niet zo evident. Een huisdier, dat je trouwens ook een energy boost geeft in de game, verkrijgen blijft dus vooral een verre droom tenzij je centjes uitgeeft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.