4gamers.be

Left 4 Dead makers werken aan nieuwe game in "bekende franchise"

Door Jay, 29-06-2018 09:26, bron: https://www.resetera.com/threads/turtle-rock-is-making-a-aaa-competitive-fps-in-a-globally-known-game-franchise.52169/

Turtle Rock Studios, dat we kennen van Left 4 Dead en het inmiddels uitgestorven Evolve, werkt aan een nieuwe game in een "globally known game franchise". Dat blijkt uit een vacature die de studio online heeft geplaatst. Men is voor de nog onaangekondigde AAA-game op zoek naar een Senior Level Designer die "fun encounters" en "awesome level layouts" kan creëren.

Verder wordt ook gesproken over "competitive and balanced map layouts" en moet de designer vertrouwd zijn met moderne FPS engines als de Unreal Engine 4. Ook kennis van competitieve AAA first-person shooters is mooi meegenomen. Het ziet er dus naar uit dat Turtle Rock werkt aan een nieuwe, competitieve first-person shooter, maar om welke franchise het gaat, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.