4gamers.be

Dead or Alive laat je nu ook aan de badpakken van dames trekken

Door Jay, 30-06-2018 00:00

Dead or Alive 6, dat onlangs aangekondigd werd, zou minder seksistisch zijn door minder te focussen op de "troeven" van de vrouwelijke vechters, maar elders blijft de reeks die troeven voorlopig met veel plezier uitspelen. Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation, een free-to-play spin-off in de reeks, heeft namelijk een update gekregen die badpakken toevoegt met interactieve functies.

Concreet houdt dit in dat spelers deze nieuwe outfits kunnen vastgrijpen en eraan kunnen trekken, en dat geldt voor zowel het boven- als onderstuk van een bikini. Afhankelijk van wat je precies doet, krijg je bepaalde reacties van de dames.

De nieuwe update wordt niet door iedereen even goed onthaald, maar het is natuurlijk wat het is en in Japan zullen velen deze update waarschijnlijk met open armen verwelkomen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.