4gamers.be

Bloodborne 2 gespot bij Amazon

Door Jay, 02-07-2018 09:50, bron: https://www.resetera.com/threads/bloodborne-2-sunset-overdrive-2-dreams-release-date-more-leaked-by-amazon-italy.52711/

Bij Amazon Italy is een winkelpagina opgedoken voor Bloodborne 2. Ook voor een nieuwe Splinter Cell en een Sunset Overdrive 2 zijn pagina's opgedoken, terwijl voor Dreams dan weer een releasedatum van 22 februari 2019 werd gespot.

Een nieuwe Bloodborne, Splinter Cell en Overdrive klinkt natuurlijk goed, maar de nodige portie zout is hier wel op zijn plaats. Hoewel retailers doorgaans wat meer info hebben dan het grote publiek, werd recent nog duidelijk gesteld dat er niet werd gewerkt aan een Sunset Overdrive 2. From Software dan weer is druk bezig met Sekiro: Shadows Die Twice, dus het is twijfelachtig dat daar wordt gewerkt aan Bloodborne 2, ook al liet de studio weten dat het het Souls-genre nog niet vaarwel zegt. Splinter Cell dan weer dook eerder al op en werd op E3 verwacht, maar dat is er niet van gekomen.

Al bij al leuk dus om fans te doen dromen van nieuwe games, maar of die er ook echt zullen komen, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.