4gamers.be

Jim Carrey als Robotnik in Sonic film?

Door Jay, 02-07-2018 09:57, bron: https://deadline.com/2018/06/jim-carrey-sonic-the-hedgehog-villain-robotnik-1202419887/amp/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&__twitter_impression=true

Acteur Jim Carrey zou volgens bronnen in gesprek zijn met Paramount om de rol van Robotnik, ook bekend als Dr. Eggman, te spelen in de live-action Sonic film die er zit aan te komen. Of hij die rol ook effectief op zich zal nemen, valt nog af te wachten.

De Sonic film staat gepland voor november 2019 en brengt een mix van live-action en CGI. Het zal ook de eerste keer zijn dat Sonic op het grote scherm te zien is, wat toch merkwaardig is voor zo'n icoon dat al 27 jaar oud is. Eerder al werd James Marsden bevestigd voor een hoofdrol.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.