4gamers.be

Eerste en tweede seizoen The Walking Dead gespot voor Nintendo Switch

Door Jay, 03-07-2018 09:26, bron: https://nintendoeverything.com/the-walking-dead-season-1-and-2-listed-for-switch/

Het laatste seizoen van The Walking Dead van Telltale werd reeds bevestigd voor de Nintendo Switch, maar nu lijkt er ook goed nieuws te zijn voor Switch-spelers die de eerdere games niet gespeeld hebben. Bij MediaMarkt hebben ze namelijk het eerste en tweede seizoen vermeld voor een Switch release. Beide seizoenen zouden op 31 augustus verschijnen, maar dat kan ook nog steeds een placeholder zijn natuurlijk.

Dat Telltale zijn eerdere The Walking Dead games naar de Switch brengt, is niet zo verwonderlijk, maar desondanks blijft het wel nog wachten op een officiële bevestiging. De kans is reëel dat daarna ook nog de rest van de games volgen, ter voorbereiding van het laatste seizoen.

The Walking Dead: Season Two screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.