4gamers.be

Neen, GTA 6 is niet aangekondigd voor 2019

Door Jay, 03-07-2018 09:38

De afgelopen dagen hebben heel wat spelers in GTA Online de boodschap gekregen dat GTA VI in 2019 verschijnt. De boodschap verscheen meermaals bij heel wat spelers boven hun minimap. Hoewel gezond verstand op zich al zegt dat dit niet waar is, is het natuurlijk wel de vraag hoe en waarom deze boodschap dan wel bij zoveel spelers is verschenen.

Rockstar zelf heeft inmiddels al gereageerd op de kwestie en zegt dat het om een hoax gaat waarbij gebruik gemaakt werd van mods. Dat werd ook al duidelijk door een nieuwe boodschap die verscheen. De modder achter de hoax wil Rockstar ertoe bewegen betere anti-cheat maatregelen te treffen om te vermijden dat dergelijke en nog ergere zaken kunnen blijven gebeuren.

GTA Online heeft zoals bekend een klein probleempje met cheaters, maar dat staat het succes van de game vooralsnog niet in de weg. Sinds de lancering van GTA V in 2013 zijn al meer dan 95 miljoen exemplaren van de game verkocht.

Overigens spreekt het voor zich dat er hoe dan ook een nieuwe GTA-game komt en de kans is reëel dat Rockstar er al mee bezig is. Er zijn zelfs al een hoop geruchten opgedoken. Tegelijk echter is duidelijk dat de nieuwe GTA niet in 2019 zal verschijnen. De focus van Rockstar ligt momenteel bij Red Dead Redemption II, dat eind dit jaar verschijnt, terwijl uit GTA Online vermoedelijk nog weer meer centjes gehaald kunnen worden via nieuwe DLC en features.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.