4gamers.be

Pokémon GO krijgt dit weekend Squirtle met zonnebril

Door Jay, 03-07-2018 15:13

Pokémon met kleren aan of een of ander accessoire kom je niet elke dag tegen. In Pokémon GO is af en toe voor een speciale gelegenheid al eens een Pikachu opgedoken met een hoedje op of iets dergelijks, maar daar bleef het dan ook bij. Komend weekend evenwel zal opnieuw zo'n speciaal uitgedoste Pokémon verkregen kunnen worden.

Het gaat om een Squirtle met een zonnebril op, wat natuurlijk een verwijzing is naar de Squirtle Squad uit de 12 episode van de anime, die voor het eerst in september 1998 uitgezonden werd. Die bende bestond uit 5 Squirtle Pokémon met een zonnebril. Vier leden hadden een ronde zonnebril, maar de leider had een speciale, hoekige zonnebril. Het is deze Squirtle die uiteindelijk mee met Ash op avontuur zou trekken.

Een Squirtle met zonnebril zal te verkregen zijn via Research Tasks die je komende zondag, 8 juli, vervolledigt tijdens de community day. Squirtle zal dan ook vaker in het wild opduiken, maar het is niet bekend of die ook een zonnebril op kan hebben. Wel is de kans groter dat het om een shiny Squirtle gaat. Verder is ook niet bekend wat voor zonnebril de Squirtle zal op hebben. Nog even afwachten dus, maar Pokéfans weten weer wat doen dit weekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.