4gamers.be

Officiële mod support voor Uplay op komst?

Door Jay, 04-07-2018 09:47, bron: https://www.resetera.com/threads/massive-entertainment-ubisoft-is-hiring-programmers-for-uplay-hints-at-user-generated-content.53237/

Officiële mod support wordt momenteel niet ondersteund door Ubisoft, maar de laatste tijd biedt het spelers wel extra mogelijkheden om hun games wat aan te passen en er creatief mee aan de slag te gaan. Denk maar aan het Animus Control Panel van Assassin's Creed Origins en de editor van Far Cry 5. Een vacature doet nu vermoeden dat Ubisoft die opties nog verder wil gaan uitbreiden.

Massive Entertainment, bekend van The Division, heeft een vacature voor een Uplay developer, waarbij melding gemaakt wordt van user-generated content. Natuurlijk is het redelijk speculatief, maar het zou kunnen dat Ubisoft zich klaar maakt om meer user-generated content toe te laten in zijn games. Via Uplay zou dan eventueel een systeem à la Steam Workshop geïntroduceerd kunnen worden. Of dat er ook effectief van zal komen, valt echter nog af te wachten.

Ubisoft zou alleszins niet de enige partij zijn die zijn ondersteuning voor mods verder ontwikkelt. Onlangs bleek dat ook Microsoft uitgebreide ondersteuning voor Xbox mods plant.

Uplay screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.