4gamers.be

Een erotische ondervraging in Bullet Girls Phantasia

Door Jay, 05-07-2018 09:50

In Japan hebben ze weer iets om naar uit te kijken. Daar verschijnt op 9 augustus namelijk Bullet Girls Phantasia voor PS4 en PS Vita. Een Westerse release is vooralsnog niet bevestigd, maar geïnteresseerden kunnen eventueel opteren voor de Aziatische versie, die naast Chinees ook Engels ondersteunt.

Bullet Girls Phantasia is weer zo'n game die weer heel wat seksueel suggestieve en expliciete elementen bevat en ze omkadert met wat gameplay. In dit geval ga je aan de slag met meisjes op de Ranger Club, een school waar ze een training ondergaan om zichzelf te leren verdedigen. De game speelt zich af in een fantasiewereld, met orcs en ander gespuis dat je aan flarden mag knallen.

Een van de wezenlijke elementen van de game is de "interrogation training". Je kan de meisjes op harde of zachte wijze ondervragen, om hen voor te bereiden voor wanneer ze door de vijand buitgemaakt zouden worden. Je kan hen kietelen en gebruik maken van allerlei (vreemde) accessoires. Een ware marteling dus, maar vooral toch ook erotisch geladen. In een nieuwe trailer zijn de rollen omgekeerd en ben jij het als speler die "ondervraagd" wordt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.