4gamers.be

War Thunder laat spelers voetballen met tanks

Door Jay, 05-07-2018 16:56

War Thunder, de game van ontwikkelaar Gaijin Entertainment, krijgt een nieuw limited-time in-game event onder de naam Tank Football. Spelers nemen de controle over van een speciaal aangepaste tank en spelen een potje voetbal in teams van drie (teams van vier in de squad tegen squad modus). Een wedstrijd zal twee keer vijf minuten duren.

Er wordt echter niet enkel gespeeld om een hoog plekje op de leaderboards in de Fiery Ball Football Competition die Gaijin Entertainment heeft opgericht. Spelers die een wedstrijd kunnen winnen krijgen ook een unieke Fiery Ball sticker om hun voertuigen mee te versieren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.