4gamers.be

Zomerse Pikachu en Celebi voor Pokémon GO

Door Jay, 06-07-2018 09:39

Het is volop zomer en dat is ook Niantic niet ontgaan. Eerder al raakte bekend dat we dit weekend Squirtle met zonnebril in Pokémon GO mogen verwachten en nu is aangekondigd dat ook Pikachu in een zomerse versie van de partij zal zijn. Dat al vanaf vandaag, 6 juli, tot 31 juli, ter gelegenheid van de tweede verjaardag van de populaire mobile game. De zomerse Pikachu draagt een zonnebril en strohoed. Ook zijn nieuwe Pikachu items beschikbaar via de in-game shop.

Verder heeft Niantic bevestigd dat "in de nabije toekomst" een tweede mythische Pokémon wordt geïntroduceerd. Het gaat om Celebi, die net als Mew via Special Research te verkrijgen zal zijn. Meer details kon men voorlopig nog niet kwijt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.