4gamers.be

Old School RuneScape nu te spelen op Android

Door Jay, 06-07-2018 10:04

Jagex heeft aangekondigd dat de Android-versie van Old School RuneScape nu in open bèta verkeerd en dus in principe door iedereen gedownload en gespeeld kan worden, al zijn er wel enkele voorwaarden. Om te beginnen kan enkel wie een RuneScape membership heeft ermee aan de slag. Voorts wordt aanvankelijk een limiet gezet op het aantal beschikbare installaties, dus snel zijn is de boodschap.

In juli vorig jaar al werd aangekondigd dat RuneScape naar mobile devices zou komen, te beginnen met Old School RuneScape, dat gebaseerd is op de 2007-versie van de game. De moderne versie zou later ook nog volgen. Na verschillende gesloten testfases is het nu dus tijd voor een open testfase, zij het enkel op Android. De iOS-versie heeft blijkbaar nog wat problemen die eerst verholpen moeten worden, maar daar wordt volgens Jagex hard aan gewerkt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.